BadBoy Kaffelikør

Alkoholprocent: 20%
Indhold: 70cl

Bad Boy Coffee Liqueur produceres med bare næver og uanede mængder af kærlighed.

Fremstillet på cold brew kaffe, som giver masser af sødme og kompleksitet. På samme tid mindsker det den naturlige bitterhed fra kaffebønnerne.

Ikke tilnærmelsesvis lige så sukkersød som den mexicanske rival Kahlúa, men en sand repræsentation af, hvad kaffe bør smage af.

Med dén her, kan du imponere enhver Espresso Martini fanatiker. Og hey, den smager helt genialt som et riff på en espresso tonic. Gør som hos Bad Company og pift den op med vodka, citron og et skvæt danskvand!

250,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3451 Kategorier: ,

Bag Bad Company sidder Jens Lund – som startede virksomheden i en kælder på Vesterbro. Inspireret af sin egen til tider barndommelige sjæl og ihærdige gå-på-mod har Jens opstartet et brand, som vækker opmærksom. Både smagsprofilen samt produkternes design er med til at repræsentere, hvad Bad Company står for.

Med tidligere erfaring fra bartender- såvel som baristaverdenen, overrasker det måske ikke, at han på sigt udviklede en af de absolut bedste kaffelikører på markedet.

Fra bønnerne til spiritusbasen, hos Bad Company er alt nøje udvalgt.

Kaffen er en kombination af bønner fra Colombia og Honduras – udvalgt i samarbejde med Copenhagen Coffee Lab. Og spiritusbasen er lavet på hvede, for at give en mere mild og afrundet smag.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,