Agua del sol Madre Jabali

Alkoholprocent: 52%
Indhold: 50cl

Denne ensamble på Madrecuishe samt Jabali er et kaotisk sammensurium af smage.

Maguey jabali (Agave convallis) er ekstremt svær at arbejde med. Den skummer og udvider sig under fermentering og destillation. Dens eksplosive adfærd lægger sig meget godt op ad dens vilde attitude.

Forvent dermed en sjælden smagsbombe som uden tvivl vil gøre sig bemærket!

599,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 6470 Kategori:

Agua del Sol blev skabt af Felix Hernández Monterrosa og Adriana Correa, som måske er mest kendt som ejere og operatører af Mezcales CUISH mezcalerias i Oaxaca City.

I takt med at deres projekt er vokset, har landskabet inden for mezcal også gennemgået forandringer. For at tilpasse sig og samtidig bidrage til denne udvikling har de valgt at introducere Agua del Sol, som præsenterer små partier af mezcal for verden.

Agua del Sol har valgt en unik tilgang ved kun at frigive meget begrænsede partier. De første to partier, som endnu ikke er certificerede, udgør henholdsvis 300 og 600 liter. Selvom CUISH ejer projektet, arbejder de tæt sammen med mezcal-producenterne for at sikre kontinuitet i det kulturelle ejerskab. Dette opnås ved at bevare en del af produktionen lokalt og fordele overskuddet til gavn for fællesskabet.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Agua del sol Madre Jabali”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,