A Verre – Non 3.0

Alkoholprocent: 0,0%
Indhold: 75cl

A Verre Non 3.0 er dyb og kompleks og forvilder os både ud i skovbund, bærbuske og kinesiske te-marker. Dens mange lag kommer blandt andet fra brugen af lilla gulerødder, nælde, te fra Yunnan, hibiscus, hyben og amerikansk eg. Alt i alt en fyldig og kraftfuld drik. 

Nyd den helt enkelt som en aperitif. Ellers anbefales den også i cocktails – alkoholfri, såvel som hvis man blot ønsker at pifte sin cocktail op med lidt ekstra botanicals.

199,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 3341 Kategori:

Christian Tangs seneste initiativ hedder A Verre. A Verre er et drinks-firma med fokus på at skabe smagsoplevelser, som sætter fokus på kvalitet frem for kvantitet. Botanicals er i fokus, og de har derfor valgt at brygge på alverdens botanicals frem for de gængse kornsorter eller druer. Resultatet er et unikt smagsunivers, som gør brug af ingredienser, som man ellers normalt ikke ville finde andre steder. A Verre vil uden tvivl udfordre og pirre dine smagsløg.

Holdet bag A Verre formår at imponere med deres alkoholfrie alternativer: her i en serie af tre forskellige botaniske drikke. Bare fordi man undviger procenterne betyder det ikke, at man også skal slippe for en fantastisk smagsoplevelse.

Alkoholprocent

Indhold

Land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “A Verre – Non 3.0”

Vi bruger cookies til at optimere dine oplevelser, webstatistik og tekniske funktioner til at gennemføre dine ordre,